Categories:

Indien u uw kind wenst aan te melden voor een inschrijving in het 2de jaar of in een hoger jaar voor het schooljaar 2024-2025 dient u de volgende procedure te volgen.

De aanmeldingen starten op maandag 27 mei 2024 om 9u. 

Volgens de procedure van het LOP-gebied Brussel krijgen leerlingen met een Nederlandstalige ouder voorrang, tot 55% van de plaatsen. Deze voorrang geldt enkel bij aanmeldingen vanaf 27/05/’24 9 uur tot en met donderdag 30/05/’24. Na 30/05/’24 hebben deze leerlingen geen voorrang meer.

Daar we nog geen zicht hebben op de capaciteit van onze school komt u in eerste instantie op de wachtlijst terecht. We contacteren u half juli als er een plaats vrijkomt.

De aanmeldingen gebeuren vanaf maandag 27 mei 2024 om 9 uur. U stuurt om aan te melden een mail naar inschrijvingen@sint-jan-brussel.be. In het onderwerp van deze mail geeft U duidelijk aan voor welke leerling (naam + voornaam), welk jaar en welke studierichting u wenst aan te melden (vb. Janssens Jan, 3e jaar, natuurwetenschappen) In de mail zelf dient U ook het rijksregisternummer van de leerling, het adres en een telefoon- en/of gsm-nummer van de ouder door te geven. Enkel een mail verzonden naar dit e-mailadres en met deze informatie is geldig. De mails worden gerangschikt volgens chronologie. Alle andere vormen van aanmelden worden als niet geldig beschouwd.

Comments are closed